Regulament Promotii si Campanii


1) REGULAMENT PROMOTIE  CUMPERI MAI MULT, PLATESTI MAI PUTIN

Perioada de desfasurare a campaniei: 01.06.2023-31.07.2023

  • Promotia se aplică pentru produsele care nu beneficiaza de nicio alta promoție, cuprinde ceasuri din toate categoriile, bijuterii din inox,ochelari
  • Promotia se cumuleaza cu discountul la plata cu cardul, dar nu se cumuleaza cu alte promotii

 

Discounturi oferite la valoarea cumpărăturilor din coș:

  • 50 lei - 149 lei- discount de 5%.
  • 150 lei -249 lei- discount de 10%
  • 250 lei - 399 lei- discount de 15%
  • 400 lei - 999 lei- discount de 20%
  • Peste 1000 lei – discount de 30%

Perioada de desfasurare a campaniei: 01.06.2023-31.07.2023

 

Articolul 1. Organizatorul campaniei

Art. 1.1. Campania CUMPERI MAI MULT, PLATESTI MAI PUTIN (numita in cele ce urmeaza si “Campanie”) este organizata de SC Rankine SRL. cu sediul in Timisoara, Str.Henrieta Delavrancea-Gibory, nr. 16, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J35/555/2000, CUI 13120858. In continuare, S.C. Rankine S.R.L. va fi denumita “Organizator”.

Art. 1.2. Decizia de derulare a campaniei conform regulilor din prezentul regulament („Regulamentul”) este finala si obligatorie pentru orice participant la Campanie („Participant / Client”). Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

Art. 1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul Regulament in perioada desfasurarii Campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

 

Articolul 2. Denumire. Locul desfasurarii. Durata.

Art. 2.1. Campania poarta denumirea CUMPERI MAI MULT, PLATESTI MAI PUTIN.

Art. 2.2. Campania se desfasoara in Romania, pe 01.06.2023-31.07.2023, incepand cu orele 00:00:00 in mediul online prin site-ul https://www.freelookwatches.ro

Art. 2.3. Campania incepe pe data de 01.06.2023 la ora 00:00:00 si se termina pe data  de 31.07.2023, la ora 23:59:59.

 

Articolul 3. Participarea la campanie

Art. 3.1. Obiectul Campaniei il reprezinta identificarea aparitiei a unui element grafic reprezentat de o animatie in sectiunile paginii web: https://www.freelookwatches.ro .


Articolul 4. Dreptul si conditiile de participare

Art. 4.1. De aceasta campanie beneficiaza orice persoana fizica si juridica, care a identificat elementul grafic specificat din pagina web https://www.freelookwatches.ro intre 01.06.2023 ora 00:00:00 si 31.07.2023, ora 23:59:59.

 

Articolul 5. Modul de desfasurare a campaniei

Art. 5.1.

a) Comenzile facute online si achitate prin card au prioritate in fata oricarui alt tip de comanda;

b) Comenzile facute online au prioritate in fata celor facute pe chat sau telefonic.

c) Reducerile CUMPERI MAI MULT, PLATESTI MAI PUTIN  nu se cumuleaza cu alte vouchere de reducere; Reducerile de CUMPERI MAI MULT, PLATESTI MAI PUTIN nu se cumuleaza cu alte discounturi, cu exceptia celor special destinate campaniei de CUMPERI MAI MULT, PLATESTI MAI PUTIN.

d) Pentru produsele aflate in promotia CUMPERI MAI MULT, PLATESTI MAI PUTIN, costul transportului este gratuit pentru comenzi peste 100 ron si 15 ron pentru comenzi mai mici de 100 ron.

e) Datorita volumului mare de comenzi din aceasta perioada, exista posibilitatea ca termenul de livrare a comenzilor sa fie pana la 3 zile lucratoare.

f) Comenzile nu vor fi procesate si expediate fara o confirmare telefonica in prealabil din partea clientilor.

g) Clientilor care au facut comenzi si nu au raspuns incercarilor noastre de a-i contacta, li se vor anula comenzile dupa 3 zile de la prima incercare de contact.

h) In cazul returului produselor cumparate in cadrul promotiei CUMPERI MAI MULT, PLATESTI MAI PUTIN, costul de retur se plateste de catre client.

i) In cazul returului partial al unei comenzi, valoarea produselor rămase după retur nu îndeplinește condițiile campaniei, acesta se va storna în totalitate și se va recalcula respectând regulile campaniei.

j) Conform legii, sumele maxime care se pot incasa cash/plata ramburs sunt de 10 000 ron pentru persoane fizice si 5000 ron pentru persoane juridice.

 

Articolul 6. Limitarea Raspunderii

Art. 6.1. Organizatorul si societatile comerciale implicate in organizarea prezentei Campanii nu isi asuma raspunderea pentru imposibilitatea participarii la Campania din cauza unor cauze care nu depind direct de ei, cum ar fi defectiuni tehnice ale operatorilor de internet.

Art. 6.2. Prin inscrierea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte Regulamentul Oficial al Campaniei, precum si toate deciziile luate de Organizator si colaboratorii sai in toate aspectele legate de implementarea prezentei Campanii.

Art. 6.3. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru validitatea datelor personale furnizate de catre participanti. Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari ce apar ulterior termenelor stabilite in prezentul Regulament Oficial sau ulterior incheierii Campaniei.

Art. 6.4. Organizatorul Campaniei promotionale si societatile comerciale implicate in organizarea acesteia nu isi asuma raspunderea pentru:

- Situatiile in care un participant nu poate accesa site-ul https://www.freelookwatches.ro din motive care nu tin de functionalitatea aplicatiei, de genul: conexiune Internet, programe instalate, probleme cu reteaua electrica, erori cauzate de intreruperea neasteptata a serviciului de hosting al site-ului etc sau alte motive independente de Organizator;

Pentru orice alte probleme intampinate de participant, acesta poate informa Organizatorul la adresa de e-mail: comenzi@freelookwatches.ro sau la nr de telefon 0311120101

 

Articolul 7. Confidentialitatea datelor

Art. 7.1. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

 

Articolul 8. Taxe si impozite

Art. 8.1. Organizatorul Campaniei este raspunzator de plata taxelor sau a obligatiilor financiare,

conform prevederilor legale in vigoare.

Art. 8.2. Prezenta campanie se desfasoara cu scop comercial.

 

Articolul 9. Forta majora. Caz fortuit

Art. 9.1. Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. Cazul fortuit este un eveniment care nu putea fi prevazut si nici impiedicat de catre Organizator.

Art. 9.2. Daca o situatie de forta majora sau caz fortuit impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1351 C.civ. Daca Organizatorul invoca forta majora sau cazul fortuit, acesta este obligat sa comunice participantilor la Campanie cazul existent in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora sau caz fortuit.

 

Articolul 10. Litigii

Art. 10.1. Orice reclamatie avand ca obiect “Campania” poate fi adresata in scris la adresa sediului social al Organizatorului specificata in acest Regulament sau trimisa electronic, pe e-mail, la adresa  comenzi@freelookwatches.ro in termen de maximum 7 zile calendaristice de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

Art. 10.2. Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si participantii la Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

Articolul 11. Intreruperea Campaniei

Art. 11.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe oricand Campania pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, semnalizare in magazin, etc.).

 

Articolul 12. Regulamentul Campaniei

Art. 12.1. Regulamentul campaniei este afisat in format digital pe site-ul https://www.freelookwatches.ro Organizatorului pe toata perioada de desfasurare a Campaniei cat si dupa terminarea acesteia.

Art. 12.2. Simpla participare la aceasta Campanie echivaleaza cu/implica cunoasterea si acceptarea integrala si neconditionata de catre orice Participant a prevederilor si aplicarii prezentului Regulament in ceea ce priveste Campania.

Va multumim pentru intelegere si va uram spor la cumparaturi!

Nu uitati ca va stam la dispozitie pentru orice intrebari si ca vom face tot ce este posibil pentru ca dvs. sa fiti multumiti de produsele si serviciile  freelookwatches.ro.

 

Articolul 13. Retur produse

Art. 13.1 Clientul/Utilizatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunte la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun expira in termen de 14 zile de la ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a Bunului comandat sau ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun – in cazul in care Clientul/Utilizatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat

Art. 13.2 Pentru anumite Campanii Promotionale, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a stabili un termen diferit de exercitare de catre Consumator a dreptului de retragere, insa cu respectarea termenului minim legal de 14 zile prevazut de Legislaţia Incidenta, termenul specific de exercitare a dreptului de retragere urmand a fi mentionat in cadrul fiecarui regulament de Campanie Promotionala, daca va fi cazul.

Art. 13.3 Pentru exercitarea dreptului de retragere in termenul prevazut de Legislaţia Incidenta, Clientul/Utilizatorul trebuie să informeze Vânzătorul cu privire la dreptul de a se retrage utilizând o declarație neechivocă, care poate fi trimisa direct prin e-mail la adresa: comenzi@freelookwatches.ro sau, clientul poate utiliza modelul formularului de retragere

Art. 13.4 in orice situatie de returnare a Produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului/Utilizatorului, impreuna cu toate accesoriile şi documentele care au insotit Produsul respectiv (i.e. factura, certificat de garantie, cabluri de alimentare, etc.).

Art. 13.5 Produsele trebuie sa fie returnate in aceeasi conditie in care au fost primite de catre Client/Utilizator si anume fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate anterior de catre Client/Utilizator in corespondenta purtata cu Departamentul Clienti.

Art. 13.6 Pentru claritate, conform dispozitiilor art. 16 din Ordonanţa de Urgenţa a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, sunt exceptate de la dreptul de retragere din contractul la distanţa urmatoarele:

Art. 13.7 furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena şi care au fost desigilate de cumparator (parfumuri)

Art. 13.nu se accepta pentru returnare produsele purtate, care prezinta modificari fizice (fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, deformari, ruperi, desprinderi, scurtarea bratarii, gravura, ciobituri, lovituri, socuri mecanice sau electrice, produsele carora le lipsesc accesorii etc)

Art. 13.9 in cazul in care produsele acceptate ca retur prezinta deteriorari, clientul va suporta costurile serviciilor necesare aducerii produsului la conformitate

Art. 13.10 Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de transport ales de client sau gratuit prin formularul de retur la Easybox Sameday care poate fi accesat pe pagina de retur sau (aici).

Art. 13.11 Coletele cu ramburs nu vor fi acceptate, ci vor fi refuzate.

Art. 13.12 Produsele care nu sunt in conformitate cu specificatiile de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va preciza natura lipsei de conformitate. La fel si in eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu unul identic sau similar iar in cazul in care nu este posibila inlocuirea produsului achizitionat se va returna contravaloarea acestuia.

Art. 13.13 In cazul in care o Comanda, la care s-a oferit unul sau mai multe Produse cadou, Clientul/Utilizatorul este obligat sa returneze şi Produsul cadou in starea lui originala, respectiv nedeteriorata si cu ambalajul sigilat.

Art. 13.14 In ipoteza in care Produsul cadou nu este returnat, valoarea returului va fi diminuata in mod corespunzator cu valoarea produsului cadou.

Art. 13.15 In cazul returului partial al unei comenzi, valoarea produselor ramase dupa retur nu indeplineste conditiile campaniei, acesta se va storna in totalitate si se va recalcula respectand regulile campaniei.

Rankine SRL isi rezerva dreptul de a supune bunul returnat unei expertize pentru a stabili ca acesta este identic cu cel livrat cumparatorului. Termenul expertizei este de pana la 5 zile. in cazul in care bunul este supus expertizei pentru stabilirea conformitatii, suma achitata va fi returnata in momentul confirmarii autenticitatii bunului.

Data redactarii regulamentului Campaniei ”CUMPERI MAI MULT, PLATESTI MAI PUTIN”: 31.05.2023