Intrebari frecvente


• Cine este importatorul oficial Freelook in Romania?

Rankine SRL este unicul importator oficial al brandului Freelook in Romania. Produsele Freelook sunt puse la dispozitie online, pe site-ul www.rankine.ro, sau fizic, in reteaua de magazine.

• Cat dureaza livrarea?

Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare, daca se alege livrarea prin curier;Termenul de livrare este de 2-3 zile lucratoare, este de 3-5 zile lucratoare daca se alege livrarea la unul din magazinele noastre sau din showroom (veti fi anuntat telefonic sau prin e-mail cand puteti sa ridicati coletul).Livrarile se fac de Luni pana Vineri, intre orele 10.00-17.00 si Sambata, numai pentru resedinte de judet, intre orele 09.00-13.00.

• Pentru cat timp este valabila garantia?

Termenul de garantie de conformitate pentru produsele achizitionate prin RANKINE SRL este de 2 (doi) ani de la data facturii fiscale. Termenul de garantie pentru bateria ceasului este de 30 de zile calendaristice din momentul emiterii facturii fiscale. Garantia ceasului acopera exclusiv mecanismul ceasului. Garantia NU acopera: cureaua, bratara, carcasa, coroana, cadranul.


• Cum pot primi informatii suplimentare despre un produs, o comanda etc.?

Contacteaza cu incredere serviciul nostru de suport telefonic de Luni pana Vineri intre 10:00 si 17:00, la: 0311120101.