S.C. RANKINE S.R.L., înființată în Timișoara în anul 2000 este specializată în importul și vânzarea cu amănuntul a bijuteriilor din argint, a ceasurilor de mână și a produselor de marochinarie.

Din 2016 avem plăcerea să distribuim pe piața din România, brandul Freelook, lansat in 1999, la Paris. Brandul Freelook este puternic influențat de moda pariziană și atmosfera de la Paris, devenind astfel un brand preferat printre trendsetterii și bloggerii de modă.
Ceasurile Freelook sunt fabricate în conformitate cu standarde înalte de calitate. Fiecare design este special creat pentru Freelook.

Modelele cu pietre sunt realizate cu cele mai bune cristale Swarovski, iar pentru colecțiile care au curea din piele, se folosește numai piele naturală.

Toate modelele cu cristale Swarovski au un cod de verificare a autenticitatii pietrelor.

Vânzarea se face prin intermediul rețelei noastre de magazine deschise în rețeaua Centrelor Comerciale Kaufland din principalele orașe ale țării sau în alte centre comerciale.

Pe o piață online dominată de produse contrafăcute sau de produse eliberate fără un document legal, dorim să oferim o alternativă celor interesați în achiziționarea online a unui produs autentic, în deplină siguranță și cu toate documentele legale (factură, certificat de garanție).

Noi verificăm constant dacă produsele și serviciile oferite aduc satisfacții clienților noștri, dacă sunt perfect adaptate profilului acestora, dacă răspund fidel cerințelor și așteptărilor lor. Toți angajații noștri sunt orientați spre rezultate cu profesionalism și acționează decisiv pentru a le obține.