+4 0756 034444Firma RANKINE SRL, infiintata in Timisoara in anul 2000 este specializata in importul si vanzarea cu amanuntul a bijuteriilor din argint 925, a ceasurilor de mana, ceasurilor de perete si a produselor de marochinarie.

Din 2016 avem placerea sa distribuim pe piata din Romania, brandul Freelook, lansat in 1999, la Paris. Brandul Freelook este puternic influențat de moda pariziană și atmosfera de la Paris, devenind astfel un brand preferat printre trendsetteri si bloggerii de modă.
Ceasurile Freelook sunt fabricate în conformitate cu standarde înalte de calitate. Fiecare design este special creat pentru Freelook.

Modelele cu pietre sunt realizate cu cele mai bune cristale Swarovski, iar pentru colecțiile care au curea din piele, se folosește numai piele naturală.

Toate modelele cu cristale Swarovski au un cod de verificare a autenticitatii pietrelor.

Vanzarea se face prin intermediul retelei noastre de magazine deschise in reteaua Kaufland din principalele orase ale tarii sau in alte centre comerciale.

Pe o piata online dominata de produse contrafacute sau de produse eliberate fara un document legal, dorim sa oferim o alternativa celor interesati in achizitionarea online a unui produs autentic, in deplina siguranta si cu toate documentele legale (factura, certificat de garantie).

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii clientilor nostri, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate cu profesionalism si actioneaza decisiv pentru a le obtine.